Ödüllü 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Slogan Yarışması

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık çalışmları kapsamında üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin katılabileceği EURO 2024 Adaylık Slogan Yarışması düzenlenmektedir.

Yarışmanın son başvuru tarihi 25 Aralık 2017’dir

Türkiye Futbol Federasyonu; farklı toplumların ortak özelliğine odaklanarak, insanları futbol etrafında birleştiren Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 2024 adaylık sürecinde, tasarlanacak yeni logo ile futbola yaygınlık kazandırmak, ülke genelinde katılımı artırmak, futbolu sevdirmeye yönelik ve futbol seyircisinin çoşkusunu herkese hissettirebilecek bir logo elde etmeyi amaçlamaktadır.

Türkiye’nin UEFA EURO 2024 adaylık sürecinin temel taşlarından olacak sloganın; Türkiye ve Türk futbol kültürünün futbolun evrensel değerlerine sunacağı katkıyı, futbolun insanları bir araya getirme gücüne vurgu yapması beklenmektedir. Ayrıca ortaya çıkacak sloganın bir hikayesinin olması gerekmektedir. ” Herkes için futbol” misyonu doğrultusunda TFF, üniversitelerin de UEFA EURO 2024 adaylık sürecinde pay sahibi olmasını amaçlamaktadır.

Yarışmaya katılacak sloganlar özgün olmalı, futbolun insanlığa yaydığı neşe ve ortak kimlik oluşturma ruhu bağlamında Türkiye’nin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurumsal yapısına katkıda bulunmalıdır. Sloganın Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanması, her iki dilde de aynı anlama gelerek hissiyatı yansıtması gerekmekte, konuyla bağlılığı önem arz etmektedir.

Ödüller;

1. 25.000 TL

2. 10.000 TL

3. 5.000 TL

+ İlk 10’a Milli Takım Antrenman seti

+ İlk 100’e Milli Takım Forması

+ Birden fazla başvuru yapanlar sadece kazandıkları en büyük ödülü alabilirler.

https://taraftarkulubu.tff.org/yarisma/ adresinden yarışmaya katılabilirisiniz.

14 Aralık 2017, Perşembe 236 kez görüntülendi